Mooie handgemaakte fietsaccessoires.

Naast onze unieke bamboe fietsen bieden wij ook mooie handgemaakte fietsaccessoires aan. Deze passen perfect bij onze bamboe fietsen.


Hennep fietssloten van Dalman Supply

De exclusieve fietssloten van het Amerikaanse Dalman Supply zijn handgemaakt uit manilla-hennep touw en massief verzinkte staalkabel. Hierdoor zijn ze zeer uniek, veilig en daarnaast ook waterbestendig. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en drie verschillende kleuren! De perfecte beveiliging voor uw fiets!

 

Prijs: vanaf €80,-

 

Wilt u een Dalman Supply fietsslot kopen?

Dat kan in onze online winkel


Fietshouder van hout

Deze handgemaakte fietshouder van hout kan belast worden tot 30kg en is geschikt voor bijna alle diamantframes. De fietshouder is handgemaakt in een Duitse sociale werkplaats wat hem sociaal verantwoord maakt. Als u graag een unieke wandhouder wilt voor uw fiets dan is dit zeker een goede keuze voor u! U hoeft niet bang te zijn dat uw fiets zal beschadigen aangezien de fietshouder beschikt over lederen banden die de fiets beschermt tegen beschadigingen!

Deze fietshouder zal uw fiets perfect presenteren!

 

Prijs: €69,99

 

Wilt u een houten fietshouder kopen?

Dat kan in onze online winkel


Fietshouder van Bamboe

Onze fietshouder van bamboe wordt net als de houten fietshouder handgemaakt in een sociale werkplaats in Duitsland. Voor deze fietshouder maken wij gebruik van de beste natuurlijke grondstof in de wereld, namelijk bamboe! Hierdoor kan de wandhouder belast worden tot 30kg. Na een eenvoudige montage met twee schroeven zal de fietshouder een enorm mooie highlight vormen in bijvoorbeeld uw woonkamer, hal of garage. Natuurlijk kunt u in de geïntergreerde opbergruimte kleinere fietsaccessoires zoals bijvoorbeeld lampjes of een slot opbergen.

 

Prijs: €89,99

 

Wilt u een bamboe fietshouder kopen?

Dat kan in onze online winkel


Testimonials

Testimonials.

Er zijn vele mooie ervaringsverhalen te ontdekken rond onze bamboe fietsen!

 

Testimonials

Für Unternehmen

Voor bedrijven.

Een my Boo als uniek reclame object – bekijk de mogelijkheden!

 

Voor bedrijven

Konfigurator

Configurator.

Ontdek alle mogelijkheden en configureer uw unieke my Boo!

 

Configurator

Pfeil Toplink